Palveluhinnasto

Suuhygienistin tekemä säännöllinen hampaiden puhdistaminen on tärkeää ja sillä voidaan ennaltaehkäistä monia suu- ja hammassairauksia.

Hampaiden puhdistus, hammaskiven ja värjäytymien poisto

Biofilmin (plakin), hammaskiven ja värjäytymien poisto ultraäänilaiteella tai käsi-instrumentein. Hoidon lopuksi pastapuhdistus, sisältää myös omahoidon ohjauksen.

Tarpeen mukaan käytämme pintapuudutusta hammaskivenpoiston yhteydessä, hinta 10 – 20€. 

Yksityisen hammaslääkärin lähetteellä, sinulla on mahdollisuus saada kelakorvaus.

Hammaskivenpoisto 73 - 133€.

Hampaiden valkaisuhoito

Hampaiden kosmeettinen valkaisuhoito BlancOne valkaisuaineella. Hellävarainen, turvallinen ja nopea hoito. Valkaisuhoito sisältää ilmaisen kosultaatiokäynnin, jossa hampaiden valkaisu suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan toiveet ja suun terveydentila huomioiden. Valkaisuhoito tehdään terveisiin ja puhtaisiin hampaisiin. Ennen valkaisuhoitoa hampaat olisi hyvä puhdistaa hammaskivestä. Valkaisua ei suositella alle 18-vuotiaille, raskausaikana eikä imetysaikana. 

Hampaiden valkaisutulos on aina yksilöllinen ja hampaiden vaalenemiseen vaikuttaa hampaiden alkusävy. Valkaisutuloksen pysyvyyteen vaikuttavat elintavat ja suunhoitotottumukset. 

Kevytvalkaisu

Hellävarainen ja nopea valkaisu, voidaan tehdä muun hoidon yhteydessä. Voidaan toistaa 4-6 kertaa vuodessa.

90€

Muun käynnin yhteydessä 70€

Tehovalkaisu

Hellävarainen ja tehokas valkaisu, antaa syvemmän ja kestävämmän valkaisutuloksen. Voidaan toistaa 1-2 kertaa vuodessa.

215€

Supervalkaisu

Hellävarainen ja intensiivinen valkaisu voimakkaisiin värjäytymiin, antaa pidempiaikaisen valkaisutuloksen. Valkaisu voidaan toistaa 1-2 kertaa vuodessa.

300€

Soodapuhdistus

Hampaiden pinnallisen värjäytymän ja bakteeripeitteen poisto tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Hoidon lopuksi hampaiden pinnalle levitetään Toothmousse hoitoaine. Ennen soodapuhdistusta mahdollinen hammaskivi olisi hyvä poistaa. Soodapuhdistus voidaan tehdä myös hammaskivenpoiston yhteydessä.

Soodapuhdistus

Asiakkaille, jotka haluavat puhtaammat hampaat ja kirkkaamman hymyn.

65€

Muun käynnin yhteydessä 45€

Ehkäisevä suun terveydenhoito

Terveys- ja ravintoneuvonta, omahoidon ohjaus, plakin ja plakkiretentioiden poisto sekä hampaiden fluoraus.

Suppea 37€

Laaja 57€

Kelakorvauksella 31€ ja 49€

Ensiapuluonteiset toimenpiteet

Lohkeaman hionta ja hampaan väliaikainen paikkaus

15 - 35€

Muistathan perua aikasi viimeistään edellisenä päivänä klo 13 mennessä. Peruuttamattomasta, tai saman päivän aikana perutusta hoitoajasta perimme 50 euroa. Esteen sattuessa tai äkillisissä tapauksissa peru aikasi soittamalla numeroon 050 434 7019, jos emme pysty vastaamaan, voit jättää viestin vastaajaamme.